Butikk

I villaen finnes en liten butikk hvor du kan kjøpe postkort, plater med Ole Bulls musikk, bøker om hans liv og musikkrelaterte suvenirer.

Musikk
Her finner du et relativt bredt utvalg av CD-plater, både med Ole Bulls komposisjoner og musikk av hans samtidige. Spesielt populært er en CD med en samling av Grieg og Bull med flere. Vår absolutte bestselger er Arve Tellefsens innspilling av Ole Bulls komposisjoner, «Arve Tellefsen plays Ole Bull». Denne innspillingen inneholder også to komposisjoner av Edvard Grieg.

Bøker
Her vil du kunne finne alt fra den nyeste litteratur om Ole Bull, til bøker som ikke lenger er for salg andre steder. Vi har for eksempel for restopplaget av Paul Heimels bok om nybyggerkolonien Oleana – signert av forfatteren. Vi har også restopplaget av Ketil Bjørnestads «Flammeslukeren» til en meget gunstig pris.

Suvenirer
Foruten et godt utvalg i postkort, vil du også finne brosjyrer om Lysøen, kart over turstiene på øyen, filmen om Ole Bull «Himmelstormeren», refleks med motiv fra barnerommet i Bulls villa, kjøleskapmagneter med motiv fra Lysøen, Ole Bull såpe, og andre musikkrelaterte suvenirer og gaveartikler som bl.a. servietter, smykker, miniatyrinstrumenter, paraplyer og notisblokker med dekor.

Finner du ikke det du søker etter her, ta kontakt med oss på mail@lysoen.no